L’Hèrcules ha superat el Badalona Futur (2-1) en la seva visita a l’Hipòlit Planàs a la jornada 33. Els alacantins s’han emportat un partit molt disputat entre l’actual líder i el que ho ha estat durant tota la temporada. Tres punts que deixen els d’Alacant una mica és a prop del títol. Si guanyen el Lleida Esportiu a la darrera jornada, seran de Primera RFEF. Mentre que el Badalona Futur, per la seva banda, es queda sense opcions per l’ascens directe i ja mira al “play-off”.

Els locals no fan visible la seva superioritat al marcador

Els primers instants del partit han estat d’allò més intensos. Un intercanvi de cops entre tots dos equips que no s’ha allargat més que uns quants minuts. El Badalona Futur ha imposat el seu domini i quan ja començava a amenaçar la porteria de Carlos Abad, l’àrbitre ha assenyalat un penal a favor de l’Hèrcules. Alvarito, al minut 9, no ha fallat i ha avançat els visitants.

Peque Polo ha liderat les escomeses d’uns locals que han collat els alacantins. Finalment, al minut 21 i després de moltes ocasions, el Badalona ha pogut igualar el marcador amb un gol de Genar Fornés a la sortida d’un córner.

El líder recupera el control, guanya i és una mica més a prop de la Primera Federació

L’intercanvi de cops s’ha continuat a la represa i n’ha sortit vencedor l’Hèrcules. Marcos Mendes, que acabava d’entrar, ha rematat una centrada des de la banda dreta i ha fet l’1 a 2 al minut 80. Amb aquest, el davanter de l’Hèrcules ja suma 13 gols a la Lliga. El Badalona Futur ho ha intentat fins al final, però Carlos Abad s’ha fet molt gran sota pals i ha permès que els alacantins depenguin d’ells mateixos per ser campions del grup 3 de la Segona RFEF a la darrera jornada.