Victòria de l'Espanyol B contra el Penya Deportiva
@RCDEfutbolbase

L’Espanyol B ha guanyat per un ajustat 1 a 0 el Penya Deportiva en el partit de la 30a jornada de segona RFEF. Amb aquest resultat, el conjunt blanc-i-blau es col·loca, de manera provisional, tercer en la classificació amb un total de 52 punts. D’aquesta manera, l’equip de Luis Blanco es manté en la zona d’ascens del play-off a una distància de tan sols un punt per sobre del València Mestalla, que encara ha de jugar el seu partit contra el Terol.

Empat a zero en una primera part igualada

El Penya Deportiva ha sortit amb iniciativa en el joc, fent moure la pilota d’un costat a l’altre per trobar espais. Al davant, un Espanyol B intentava pressionar i recuperar la pilota com més aviat millor. A mesura que corria el rellotge, el matx s’ha anat igualant. Els blanc-i-blaus han aconseguit tenir el domini de la pilota i al minut deu ha arribat la primera ocasió perillosa, però Edu Frias, porter visitant, l’ha refusada. Malgrat tot, ambdós conjunts han pogut crear associacions i tenir oportunitats per avançar-se al marcador, però no han estat capaços d’enviar la bimba al fons de la xarxa. Finalment, el marcador ha quedat intacte i s’ha arribat al descans amb un empat a zero.

L’Espanyol estrena el marcador

A la represa, l’Espanyol B ha sortit amb una marxa més que el rival. Els locals donaven fluïdesa al joc i cada vegada s’acostaven més a l’àrea contrària. Al davant, però, un Penya Deportiva molt ben posicionat aturava totes les ocasions. Tot i això, aquesta superioritat ha donat resultat, i al minut 52, Javi Hernández ha marcat el primer gol del partit aprofitant una assistència de Kenneth. Lluny de conformar-se amb el resultat, els de Luís Blanco s’han mantingut molt ofensius i no han parat de crear perill. El conjunt eivissenc de mica en mica s’ha anat refent i ha començat a fer passades en llarg per buscar ràpidament els davanters, però no ha pogut superar la línia defensiva perica. Tot i els nombrosos intents dels dos equips, el marcador no s’ha mogut i el partit ha acabat amb l’1 a 0.