L’Espanyol B ha guanyat al líder de la categoria, el Cerdanyola, per 2 a 1. Els gols dels blanc-i-blaus han estat obra de Villahermosa de penal i de Svensson. Un triomf que ha de donar moral al filial periquito, que arribava al partit després de dos partits com a visitant, derrota contra el Lleida i victòria contra el Formentera.

Villahermosa avança l’Espanyol B

Els primers minuts han estat de tempteig amb molt de joc al mig del camp i poques arribades clares de perill. S’ha de destacar la lesió del central blanc-i-blau Recasens, un jugador que ja ha debutat amb el primer equip. Tot i la lesió, ha estat el filial blanc-i-blau qui ha estat més a prop d’inaugurar el marcador amb una rematada de Max Svesson. Els de Luis Blanco s’han avançat a la mitja hora de joc. El gol ha arribat per un penal sobre Roger Martínez. L’encarregat de transformar-lo ha estat Villahermosa, que ha marcat l’1 a 0.

Svensson encarrila la victòria

La segona part ha començat amb una claríssima ocasió per l’Espanyol B. Mahicas ha rematat al pal. El filial ha seguit insistint i ha tingut premi en el minut 58. Gran rematada de Svensson per col·locar el 2 a 0 en el marcador. Max Svensson ha seguit fent de les seves, aquest cop, però, la seva rematada s’ha estavellat al travesser. En els últims minuts, el Cerdanyola s’ha estirat i ha generat força perill. En el minut 93 ha arribat el gol dels del Vallès. Ha estat Juan Carlos qui ha fet el 2 a 1 i ha posat emoció en els dos últims minuts de partit.