Gran victòria de l’Espanyol B contra l’Ebre. Els homes de Luis Blanco s’han refet de la derrota en l’últim partit contra el líder, el Terol, i han guanyat per un clar 3 a 0. Amb aquesta victòria trenca una ratxa de quatre partits sense guanyar.

Golàs de Rubén Sánchez

Aquest partit els blanc-i-blaus tenien les baixes de Lancho i Antoniu Roca, sancionats, i Gori, Alejandro Pérez i Jofre Carreras, lesionats. Hi havia el dubte de si Rubén Sánchez seria convocat o no amb el primer equip. Finalment no ho ha fet i ha estat el protagonista del primer gol del partit, amb un xut fort i col·locat des de fora de l’àrea lluny de l’abast del porter visitant. Era el minut 26. La solidesa defensiva de l’Ebre s’ha trencat i els blanc-i-blaus s’han trobat més còmodes i han pogut ampliar marcador amb alguna altra oportunitat, però al descans s’ha arribat amb l’1 a 0.

L’Espanyol B sentencia a la segona part

Poc temps després d’iniciar-se la segona meitat, l’Espanyol B ha sentenciat gràcies a un gol de Raúl Dacosta en el minut 51, que suma tres gols en tres partits de forma consecutiva. El mateix Dacosta ha estat a punt de fer el tercer en un parell d’ocasions més. El domini i les ocasions han estat dels blanc-i-blaus, i fruit del domini ha arribat el tercer i definitiu, de Mahicas al minut 83, que ja és el màxim golejador del filial, amb quatre gols.

L’Espanyol B continua sense perdre a la Dani Jarque. Amb aquesta ja són tres victòries: contra el Numància en el primer partit de lliga, contra el Badalona i l’Ebre. I dos empatats: Andratx i Tarazona. El proper cap de setmana jugaran al camp del Lleida Esportiu.