L’Espanyol B ha empatat contra l’Olot en la jornada 18 de la Segona RFEF. Els blanc-i-blaus han jugat, per segona jornada consecutiva, amb 10 jugadors, des del minut 76 de partit. L’Olot s’ha avançat molt aviat i els jugadors de Luis Blanco han pogut empatar en la segona part. Aquest resultat deixa l’Espanyol quart, a cinc punts del primer.

L’Espanyol B surt adormit

El partit ha començat molt animat. Al minut 9 un servei de porteria molt llarg del porter olotí ha sorprès els defenses blanc-i-blaus, i el davanter Xumetra ha aprofitat per marcar el primer gol del partit. Els espanyolistes han començat el partit amb el peu esquerre. Els jugadors de Luis Blanco han tingut una ocasió molt clara que no ha entrat per la intervenció del porter olotí. Els locals han marxat al descans amb la victòria provisional (1-0).

Amb inferioritat i un empat

La segona part ha començat amb un protagonista clar, el fred que estaven vivint els jugadors sobre el terreny de joc, que ha perjudicat els dos equips a l’hora de tornar del descans. El partit s’ha igualat en el minut 69, quan el jove talent Juan Camilo Becerra ha fet l’empat. Una jornada més, l’Espanyol B ha vist com un jugador del seu equip, Carlos Mangala, veia dues targetes grogues, al minut 76 i, per tant, per segona jornada consecutiva, ha hagut d’acabar el partit amb 10. El marcador no s’ha mogut i els de Luis Blanco es queden quarts classificats a cinc punts del primer.