L‘Espanyol s’acosta cada vegada més a les posicions de play-off d’ascens després d’haver superat el Còrdova per 2 a 0. Els gols, però, no han arribat fins a la segona meitat, després d’uns primers 45 minuts marcats per la insistència d’un Espanyol que podia haver arribat al descans amb avantatge. En el 43, la més clara: una centrada rasa al centre de l’àrea petita que ha rematat Caracas i, per fortuna del Còrdova, ha acabat en un córner infructuós.

Els gols, a la represa

El descans li ha anat bé a l’Espanyol, que ha sortit més endollat. L’ocasió més clara no ha trigat gens a arribar: en el minut 49, Adriana ha estavellat una pilota al pal que ha recollit Pixu, que no ha pogut superar la portera Carmen. Però fins al 63, les espanyolistes no han pogut obrir el marcador: ha estat en una combinació, des de la dreta, entre Carol Marín i Pixu que, amb la feina feta, ha empès la pilota al fons de la xarxa.

Les blanc-i-blaves han gaudit de més ocasions, però el gol de la tranquil·litat que ha servit per assegurar els tres punts no ha arribat fins a les acaballes del matx. En el minut 86, una passada entre línies de Natàlia, des de l’esquerra, ha arribat a les botes de Judit Pablo, que amb un toc subtil n’ha fet prou per superar, per alt, la portera andalusa.

Les blanc-i-blaves sumen 20 punts i es col·loquen novenes, a vuit punts del cinquè, el DUX Logronyo, que marca el play-off d’ascens a la màxima categoria.