Supercopa Espanya femenina
@FCBfemeni

El Barça ha tornat a guanyar un altre títol, en aquest cas el de la Supercopa d’Espanya i ja en suma tres. Amb aquest tercer trofeu es converteix en el club que en té més d’una competició amb poc recorregut. Quatre edicions a finals del segle XX amb dos títols del Llevant i quatre des del 2020, amb els tres trofeus per al Barça. La Reial Societat ha estat un rival digne, res a veure amb el 10 a 1 de la primera edició el 2020. Això sí, el 0 a 3 s’ha quedat curt per les moltes ocasions que no han transformat les barcelonistes.

Gol matiner de les blaugrana

El Barça ha volgut certificar el títol de supercampiones des de bon inici. El domini i les ocasions d’un equip molt ofensiu i perillós feia pensar que el gol no trigaria a arribar, com així ha estat. En el minut 13, i en una bona jugada col·lectiva, Geyse Ferreira ha servit en safata de plata perquè Aitana marqués el 0 a 1 gairebé a plaer. Evidentment, les jugadores de Jonatan Giráldez han buscat el segon per mirar de sentenciar el matx al més aviat possible, però la Reial Societat no li ha perdut la cara al partit. Ho ha intentat, ha lluitat i ha posat en alguna dificultat la defensa barcelonista.

Sentència ràpida

El partit ha quedat sentenciat als dos minuts de la represa. Aitana ha fet el segon gol de les blaugrana i el doblet en l’enfrontament per posar el 0 a 2 en el marcador. Les barcelonistes han pogut augmentar distàncies, però no han estat gaire encertades de cara a la porteria. Les ocasions anaven caient per les jugadores de Jonatan Giráldez, i el 0 a 3 definitiu ha arribat just abans del final del matx, en el minut 96, gràcies a Oshoala