El Muntanyesa ha empatat a zero contra la Grama en un partit no gaire brillant dels dos equips que no han estat capaços de superar la porteria rival. Amb aquest resultat, la Monta se situa tercer empatat amb el San Cristóbal, que ha perdut a Ca n’Anglada, i la Grama, un lloc per sobre del descens.

Primera part de “sota zero”

La Grama començava la jornada amb una variant important, entrenador nou a la banqueta. Aquest punt s’ha notat en la intensitat dels seus jugadors. En el minut 20 ha arribat la primera ocasió clara de gol del partit. El Muntanyesa ha salvat un gol a la mateixa línia de gol en un xut potent de la Grama des de fora de l’àrea. Després d’aquesta oportunitat dels colomencs, el partit s’ha quedat en una intensitat “sota zero”. Cap dels dos equips ha estat capaç de generar problemes a la porteria rival i han marxat a la mitja part amb empat a zero.

Final d’oportunitats

La segona part ha seguit el mateix guió de la primera. En el minut 73, la Monta ha tingut la seva ocasió més clara fins al moment. Un rematada que després d’alguns rebots, els colomencs han tret sota pals. Minuts després, la Grama ha tingut la seva ocasió d’or que, un altre cop, no s’ha convertit en gol. En el temps afegit, els de Nou Barris i els colomencs han tingut ocasions per fer el gol de la victòria, però les dues defenses han tret pilotes perilloses. El partit ha acabat 0 a 0, sense gols i sense bon joc per part dels dos equips.