El CN Atlètic – Barceloneta suma cinc victòries en cinc partits i segueix ferm al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor de waterpolo. Ha estat un partit sense complicacions en què els mariners han demostrat un cop més ser superiors vers el rival.

Un líder intacte

El matx ha començat amb dificultats per encetar el marcador per part dels dos equips, ja que han tingut un domini equilibrat del joc, però finalment Òscar Asensio ha estat el protagonista del primer gol als cinc minuts de partit. Els andreuencs no han aconseguit marcar cap gol i el primer període ha finalitzat amb un parcial de 3 a 0. En el segon període, l’equip visitant ha intentat escurçar distàncies, però els barcelonins han seguit per davant del marcador per un clar 5-2, tot i que el parcial ha acabat amb empat a dos.

Òscar Asensio, un dels destacats

El nou jugador del Barceloneta, Òscar Asensio, ha estat un dels destacats del partit d’avui. El boia, de només 20 anys, és una de les perles de futur del waterpolo nacional. El jugador es va formar a les categories inferiors de l’Horta. Va jugar una temporada al Sant Andreu i el seu últim equip ha estat el Sabadell.

Un Sant Andreu amb poques oportunitats

En el tercer període, el Barceloneta ha afinat més la punteria i ha aconseguit mantenir-se per davant amb total confiança. Els nois de Sanchón han intentat apropar-se en el marcador, però no ha estat suficient perquè els mariners han tingut un domini clar del joc. El període ha finalitzat amb un marcador de 10 a 5. Els darrers vuit minuts, la possessió ha estat clarament a favor dels barcelonins, que finalment s’ha imposat per 16 -5. Luke Pavillard ha estat clau en aquesta jornada, ja que ha estat el màxim golejador amb un total de vuit gols.