L’Espanyol B i el Tarazona s’han trobat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i els homes entrenats per Luis Blanco han competit de valent per endur-se els tres punts, però han acabat empatant a un davant els manxecs. La sorpresa en l’onze titular ha estat l’absència del màxim golejador de l’equip, Rubén Mahicas (tres gols), que ha sortit a la segona part.

L’Espanyol B acumula tres setmanes sense guanyar, i ha sumat dos punts de nou possibles (les jornades 5 i 6 va aconseguir empatar davant l’Andratx i va caure derrotat davant l’Eivissa).

L’Espanyol B estrena golejador, Raúl Dacosta

L’Espanyol B ha saltat al terreny de joc com un tro. El Tarazona no ha pogut ni trepitjar com qui diu la gespa que gairebé encaixa dos gols. Max Svensson ha estavellat una pilota al pal al minut 2 i Nabil ha recollit una passada del mateix Svensson per posar a prova Azón només un minut més tard. El Tarazona s’ha tret la son de les orelles i a poc a poc s’ha anat trobant més còmode sobre el terreny de joc. Ha posat en algunes dificultats el filial blanc-i-blau però sense perill real.

Al minut 36, l’Espanyol B ha aconseguit el primer gol, obra de Raúl Dacosta, que des de la frontal amb un xut sec ha superat per baix el porter del Tarazona. Raúl Dacosta s’ha estrenat com a golejador aquesta temporada amb aquesta diana, que ha fet revifar l’equip perico. Amb l’1 a 0 però, s’ha arribat al descans.

L’Espanyol B rep l’empat del Tarazona

El Tarazona ha muntat una contra que ha culminat amb el gol de l’empat de Jay només iniciar-se la segona meitat. L’Espanyol B ha lluitat, tot i que amb certa intermitència, per buscar el gol de la victòria. La realitat és que el ritme del partit ha baixat de forma clara i hi ha hagut poques ocasions de perill entre les dues porteries.

En els darrers minuts, l’Espanyol B ha collat el Tarazona. Rubén Mahicas, amb un intent de xilena, hauria pogut marcar el segon. Torcal, del Tarazona, hauria pogut anotar també quan ha rematat de cap la pilota a la sortida d’un córner, però l’esfèrica ha marxat desviada. Ja no hi ha hagut més temps i el resultat d’empat a un s’ha mantingut fins al xiulet final.