Victòria clara del CN Sabadell en la visita a la piscina de Can Toda per enfrontar-se al Club Natació Catalunya. Les vallesanes s’han imposat per 12 a 20 en un partit en què Berta Pascual ha estat la màxima golejadora de les gracienques i Naia Duran ha hagut de lluitar amb jugadores com Maica Garcia.

El Catalunya resisteix fins al descans

Tot i que les del Vallès han esdevingut un mur de contenció des del primer minut, el Catalunya s’ha esforçat i ha sabut estar a l’altura de la situació. Així doncs, el primer quart s’ha tancat amb un igualat 4 a 5 després d’uns primers vuit minuts en què el joc, i sobretot la defensa de les sabadellenques, ha estat superior. Al segon quart el ritme de les de Sabadell no només ha continuat igual, sinó que s’ha intensificat. Menys de dos minuts han calgut per inaugurar, de nou, el marcador amb un parcial de 2 a 2 que finalment s’ha capgirat fins a un 3 a 5 per deixar el marcador en un 7 a 10, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El Sabadell sentencia a la represa

La segona meitat del partit ha servit a les de Gràcia per apujar lleugerament el nivell ofensiu, però no ha estat suficient en un partit que finalment s’ha tancat amb un 12 a 20.

Aquest, és el tercer partit del conjunt de Gabor Egedi que, tot i la derrota, està content amb com ho han afrontat les jugadores, conscients que no seria una cita fàcil.

Naia Durán, un fitxatge prometedor pel CN Catalunya

La navarresa Naia Durán és tota una promesa del conjunt gracienc. Va fitxar pel CN Catalunya fa només uns mesos i ja és una de les anotadores estrella. Tot i que avui ha estat una de les jugadores més castigades pel joc de les sabadellenques, Naia ha aconseguit un gol i vàries assistències que han acabat a la porteria rival.

L’exjugadora del Mediterrani afronta aquesta etapa amb il·lusió, després de set anys ja a Barcelona i amb ganes d’ensenyar a les noves companyes tot el que ha après després de sis temporades al conjunt de Sants i amb experiència en competicions europees.