L’Espanyol ha aconseguit passar a la segona ronda eliminatòria de la Copa de la Reina. Les d’Adrián González han guanyat l’Osca per 0 -1 gol de Maria Lara als 84 minuts de joc.

Primera part amb poques ocasions

El partit no ha començat bé per a l’Espanyol quan Judit Pablos ha hagut de marxar del camp lesionada al minut 9. La migcampista d’Igualada ha hagut de ser canviada per Lucía Vallejo. La primera part, amb poques ocasions, ha acabat 0-0.

Salvador i Maria Lara, decisives

El partit avançava i cap dels dos equips dominaven clarament sobre la gespa de l’Estadi del Alcoraz. Però a les darreries del matx han passat moltes coses, i totes positives per a l’Espanyol. La primera ha estat el penal aturat per la debutant Romane Salvador i, quan tothom pensava que el marcador no es mouria, Maria Lara ha estat l’artífex de la victòria espanyolista. És el segon gol de Lara en dos partits amb el primer equip blanc-i-blau, contra el filial del Barça també va marcar i va col·laborar en la golejada per 5 a 1.