Victòria clara del CN Atlètic-Barceloneta contra el CE Mediterrani en el derbi de la segona jornada de la Divisió d’Honor masculina. El conjunt d’Elvis Fatovic s’ha imposat al de Jahzeel Martínez per 20 a 10.

Inici igualat, però només durant el primer quart

L’Atlètic-Barceloneta arribava al partit contra el Mediterrani després d’haver jugat fa tres dies partit de Champions. Possiblement, per aquesta raó, el conjunt mariner ha sortit més relaxat de l’habitual i el Mediterrani ho ha aprofitat per mantenir un marcador igualat en el primer quart (5-4). En el segon, però, els mariners han reaccionat. Un parcial de 6 a 0 per als locals ha decantat el partit per als actuals campions de Lliga.

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta ha continuat superant la defensa del Mediterrani. Això sí, ho ha fet amb parcials més ajustats: 4 en el tercer quart i 5 a 4 en l’últim. Al final, victòria de l’equip de la piscina de Sant Sebastià per 20 a 10.