El RCD Espanyol rebrà aquest dilluns, 2 d’octubre, a les 21 h, el Racing de Ferrol a l’Stage Front Stadium. L’equip de Luis García se les haurà contra un conjunt gallec que només té dos punts menys que els blanc-i-blaus. Serà el retorn de Cristóbal Parralo a Barcelona.

Luis García: “El Racing de Ferrol fa molt bé les coses”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha fet l’habitual roda de premsa prèvia al partit d’aquest dilluns contra el Racing de Ferrrol. El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que, malgrat la derrota contra el Tenerife, “l’equip en va sortir reforçat, ja que els jugadors creuen en el que estem fent i que cal millorar algunes coses. Però també pensen que en d’altres ho estem fent bé”.

Respecte al rival, Luis García assegura “que no el tractem com un equip que acaba d’arribar a la categoria, sinó com un equip de la Segona Divisió. Fan molt bé les coses. És cert que quan ataquen no ho fan amb molts jugadors, però els que ho fan tenen les idees clares”.

El Racing arribarà a Barcelona amb Cristóbal Parralo com a entrenador. L’andalús va ser exjugador de l’Espanyol i secretari tècnic blanc-i-blau quan Luis García va arribar a l’Espanyol. Per aquesta raó, el tècnic ha lloat l’entrenador rival i ha assegurat “que serà especial jugar contra ell i tinc moltes ganes de tornar-lo a veure”.

El partit d’aquest dilluns contra el Ferrol serà el primer dels tres que disputaran els blanc-i-blaus durant vuit dies. Després de jugar contra els gallecs, l’Espanyol viatjarà a Cartagena (dijous, 5 d’octubre) i a Castelló per enfrontar-se al Vila-real B, el dilluns 9 d’octubre.