Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha aconseguit una victòria importantíssima contra l’Alabès per 2 a 0 en el retorn de l’equip a la Lliga. El triomf fa mantenir ben vives les esperances dels blanc-i-blaus d’assolir la salvació. Bernardo i Wu Lei han estat els golejadors en la segona victòria dels d’Abelardo a l’RCDE Stadium en tota la temporada a la Lliga.

L’expulsió de Pacheco, clau

Cap dels dos equips no s’ha fet amb el domini en els primers minuts. Això sí, l’Alabès, al contraatac, ha intentat sorprendre la defensa de l’Espanyol. En el minut 18 ha arribat la jugada que ha marcat el partit. Pacheco ha agafat la pilota amb les mans fora de l’àrea i l’àrbitre ha expulsat el porter dels bascos. En el seu lloc hi ha entrat l’exporter de l’Espanyol Roberto. Amb superioritat numèrica els blanc-i-blaus s’han fet amb el control i s’ha anul·lat un gol a Wu Lei per mans en la rematada. El xinès, just abans de la mitja hora, ha tingut una oportunitat doble, però Roberto ha salvat molt bé les dues rematades. Els d’Abelardo han seguit apropant-se amb perill a la porteria i Roberto ha tornat a ser providencial en rebutjar els xuts de Calleri i Embarba. L’Espanyol hi ha seguit insistint i en el temps de descompte de la primera part Bernardo, de cap, ha marcat l’1 a 0.

L’Espanyol viu tranquil a la segona part

El partit s’ha posat molt de cara per a l’Espanyol quan només començar la segona part Wu Lei ha fet el 2 a 0. Amb el matx encarrilat, Raúl de Tomás ha entrat al camp en el minut 50. L’enfrontament ha baixat d’intensitat. Ha semblat com si els dos equips pensessin més en el calendari atapeït que tindran, que no pas en els minuts que quedaven fins al 90. Els blanc-i-blaus amagaven la pilota per no tenir cap ensurt i l’Alabès, amb un jugador menys, no ha tingut l’empenta suficient per crear perill a la porteria d’Oier. El partit s’ha anat esvaint sense ocasions clares de gol i sense jugades a destacar. Tres punts d’or per a un Espanyol que veu una mica més a prop la permanència.