Espanyol

L’Espanyol ha guanyat el primer partit d’aquesta temporada i ho ha fet després de superar el Deportivo Alabès per 1 a 0. El gol de Raúl de Tomás ha arribat després que el VAR ha anul·lat dos gols al jugador perico.

El VAR, protagonista al primer temps

Els de Vicente Moreno han sortit molt intensos i en el minut 2 l’àrbitre, després de consultar el VAR, ha anul·lat un gol a Raúl de Tomás per fora de joc. La història s’ha tornat a repetir en el minut 18, quan l’àrbitre ha tornat a invalidar un gol al davanter blanc-i-blau, també després d’escoltar les indicacions del VAR. L’Espanyol ha mogut la pilota de cantó a cantó i així ha intentat descentrar la defensa de l’Alabès. En els últims minuts de la primera part l’Alabès ha tingut més possessió de la pilota i just abans de marxar al descans Diego López ha salvat el gol després d’un xut de Joselu.

Al tercer cop no falla per a RDT

La segona part ha començat amb un penal favorable a l’Espanyol per mans de Rubén Duarte. En aquesta ocasió, la tercera, el gol de Raúl de Tomás ha pujat al marcador. L’equip basc ha buscat l’empat però la defensa blanc-i-blava ha estat molt sòlida, mentre que al davant els de Moreno no han acabat de poder tancar el partit amb les arribades que han tingut. Wu Lei n’ha tingut una de molt clara davant de Pacheco però no ha estat capaç de definir bé. El gol d’RDT ha confirmat la primera victòria de l’Espanyol a la Lliga.