El Barça d’handbol ha presentat els quatre nous fitxatges per a la temporada 2021-22. Amb cert retard, ja que l’equip ha guanyat dos títols aquest any, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa de Catalunya, s’han disputat dues jornades de la Lliga Asobal, l’entitat blaugrana ha presentat Leo Maciel, Melvyn Richardson, Ángel Fernández i l’egipci Ali Zein.

El Barça somia de nou guanyar tots els títols

Els quatre nous jugadors del Barça: Maciel, Richardson, Fernández i Ali Zein han explicat com han viscut les primeres setmanes com a culers i els objectius que marquen com a club. Tots sense excepció han expressat la felicitat per fitxar per un club de la categoria del FC Barcelona. Leo Maciel ha assegurat que tot i la seva veterania, arribar al Barça “és un nou repte i que està preparat per assumir-lo”. Melvyn Richardson ha reconegut que des de ben petit veia partits del Barça i que sempre “ha estat el seu somni vestir la samarreta culer” i espera créixer com a jugador.

Ángel Fernández sent que “ha arribat al club adequat en el moment just” i que “vol viure aquesta experiència en un club tan exigent”. Ali Zein s’ha mostrat feliç de fitxar pel Barça, és el primer jugador egipci de la his`tòria que s’enfunda la samarreta blaugrana i ha dit que “s’està adaptant el més ràpid possible”.

El perquè dels dorsals triats

Els quatre nous fitxatges del Barça han explicat el perquè dels dorsals que han triat:

  • Leo Maciel ha explicat que ha triat el dorsal 40 perquè és un número simbòlic per ell, el 10 li agrada perquè té molt a veure amb el futbol i ell és molt “futboler” i el 4 té molta força en l’handbol argentí (d’on Maciel és originari) ja que és el dorsal dels germans Simonet, molt coneguts a l’Argentina.
  • Melvyn Richardson ha triat el dorsal 66 perquè li agraden els números iguals junts i també perquè és l’any que va néixer la seva mare.
  • Ángel Fernández ha triat el número 32 perquè l’ha portat des dels 19 anys i sempre li dona sort.
  • Ali Zein s’ha quedat el 90, l’any del seu naixement i amb aquest dorsal ha explicat que ha guanyat molts títols i és molt especial per a ell.
Volem repetir els èxits de l’any passat
Ali Zein, jugador FC Barcelona