Volien l’or, però s’emporten la medalla de bronze. La selecció espanyola de waterpolo femení ha aconseguit endur-se un metall de l’Europeu de Barcelona després de superar Hongria per 12 gols a 6.

Espanya, medalla bronze europeu waterpolo femeni
@wp2018bcn

Gran partit d’Espanya

Ha estat un gran partit de l’equip de Miki Oca. Espanya, amb casquet blau, ha sortit a totes des d’un bon inici. Parcial de 0 a 4 d’entrada i el primer quart ,que acaba amb un clar 1 a 5. Hongria no aconseguia fer gol. De fet, ha trigat set minuts en aconseguir el primer. Amb el marcador de cara, el segon quart ha estat el més igualat de tots. Parcial de 2 a 1 per a Hongria i resultat de 3 a 6 just abans del descans.

Un pausa que Espanya l’ha aprofitada per fer un altre parcial contundent. 0 a 4 i Laura Ester que no deixava entrar cap pilota. Al final, la portera del Sabadell ha acabat amb un 57 per cent d’aturades.
L’últim quart ha servit perquè Hongria maquillés una mica el marcador. Parcial de 3 a 2 per a les hongareses i resultat final de 6 a 12 per a Espanya.