Resultat dur per a les de Miki Oca. La selecció espanyola de waterpolo femení, amb casquet blau, ha caigut eliminada davant Grècia per 11 gols a 9 i no serà en la final dels Europeus que se celebren a Barcelona.

Espanya perd amb Grècia (11-9)
@wpbcn2018

Inici fulgurant de l’equip grec

Les gregues s’han avançat en el marcador i, tot i que el primer quart ha acabat amb empat a un, Grècia ha aprofitat el segon parcial per dominar el partit. (5-2).

A les espanyoles els costava marcar davant d’una ordenada defensa grega i una invencible Crysoula Diamantopoules, que amb 10 parades ha estat la jugadora més decisiva. El tercer quart ha seguit el mateix guió. Les de casquet blau no han sabut aprofitar les situacions de superioritat i han arribat a l’últim parcial 9 a 6.

@wp2018bcn

Les hongareses esperen a la final de consolació

Miki Oca ha intentat jugar totes les seves cartes i ha canviat la portera Laura Ester per donar entrada a María Elena. Però tot i que l’encert semblava arribar, ho feia tard i les gregues no han deixat perdre el pas a la final.

Finalment, 11 a 9 favorable a Grècia, que jugarà la final el divendres contra Holanda. Les de Miki Oca lluitaran pel bronze davant Hongria.