La selecció espanyola de waterpolo, amb casquet blau, s’ha classificat per a les semifinals de l’Europeu després de superar França als quarts per 5 a 14. Les de Miki Oca s’enfrontaran dimecres a Grècia per un lloc a la final.

França - Espanya amb Anni Espar
@LENaquatics

Sortida fulgurant de França i reacció espanyola

El partit davant les franceses, que només havien guanyat dos partits a la fase de grups, ha començat amb sorpresa. L’equip de Florian Bruzzo ha començat intens i s’ha posat 2 a 0 en el marcador. Sorpresa a les Picornell, però no a la banqueta d’Espanya. Miki Oca ja havia avisat que França era un bon equip i que caldria treballar. I això han fet les seves jugadores. Nou gols seguits d’Espanya i el resultat havia passat del 2 a 0 a un 2 a 9 favorable al conjunt espanyol. Amb aquest avantatge, les de Miki Oca han mantingut la distància en el marcador. Tot i que en el tercer quart el parcial ha estat un ajustat 2 a 3 i en l’últim ha estat de 2 a 4, l’avantatge aconseguit abans del descans ha permès a la selecció espanyola jugar amb calma i començar a pensar en el partit de dimecres davant Grècia.

França - Espanya amb Paula Leiton

Pròxim rival, Grècia a les semifinals

Un cop més, una de les més destacades del partit ha estat Bea Ortiz. La rubinenca ha estat la màxima golejadora del partit amb 4 dianes. De ben segur que Miki Oca signaria que el partit davant les gregues tingués el mateix guió que el d’avui.