Empat amb regust de victòria l’aconseguit per la selecció espanyola de waterpolo masculí davant Montenegro. El combinat espanyol, amb casquet blau, ha empatat a set i ha aconseguit el pas directe als quarts de final.

Espanya empata amb Montenegro waterpolo masculí (7-7)
@wp2018bcn

Un partit molt lluitat i igualat

L’enfrontament davant Montenegro no ha estat gens fàcil. En el primer quart, Aleksandar Ivovic autor de quatre dels set gols montenegrins ha estat un autèntic malson per als espanyols. Els primers vuit minuts han acabat amb un parcial de 3 gols a 2. Ivovic ha fet els tres, mentre que Felipe Perrone ha marcat els dos d’Espanya.
El segon quart ha tingut la mateixa dinàmica. Gols de Ivovic i Janovic per a Montengro i gol de Blai Mallarach per a Espanya. Amb 5 a 3 s’ha arribat al descans. La consigna era clara, calia remuntar els dos gols i aconseguir com a mínim un empat que serviria per acabar primers de grup.
I els de David Martín han posat fil a l’agulla. Dos gols Roger Tahull, un d’Álvaro Granados i les aturades de Dani Pinedo han fet que Espanya encarés l’últim quart amb un 5 a 6 al seu favor.

@wp2018bcn

Pròxim rival, Grècia o Alemanya

L’últim període ha estat per a Montengro, però el conjunt balcànic no ha pogut passar de l’empat i Espanya passa directament als quarts de final

L’equip de David Martín descansarà fins dimarts en espera d’un rival que sortirà del partit de vuitens que disputaran Grècia i Alemanya.