Victòria clara i contundent de la selecció espanyola de waterpolo masculí en el primer partit dels de David Martín a l’Europeu. Tot i el resultat clar, 4 a 21, Malta, amb casquet blanc, ha estat el primer a marcar. Però després d’aquest gol, els maltesos han pogut fer poc davant l’allau de joc del combinat espanyol.

Al primer quart, els espanyols ja guanyaven per 1 gol a 4 gràcies a l’encert d’homes com Marc Minguell, Álvaro Granados o Miguel del Toro.

Després dels primers vuit minuts, Espanya encara ha pitjat més l’accelerador. Un parcial de 0 a 5 deixava el partit vist per a sentència just abans del descans.

Festival golejador d'Espanya davant Malta en waterpolo

La segona part, un festival golejador

I la represa del partit encara ha estat més contundent. Espanya ha fet un parcial de 2 a 8 que posava el marcador amb un 3 a 17 abans de disputar-se l’últim quart. En aquest tercer període han marcat Roger Tahull i Álvaro Granados, els dos màxims golejadors del partit.

L’últim quart ha estat el menys anotador de tot el partit. Espanya només ha fet tres gols, mentre que Malta n’aconseguia un dels quatre que ha fet. Felipe Perrone ha estat l’encarregat de tancar la golejada i deixar el 4 a 21 definitiu en el marcador.