Nova victòria per golejada de la selecció espanyola de waterpolo femení als Europeus de Barcelona. El conjunt de Miki Oca, amb casquet blau, no ha tingut cap problema per apallissar Sèrbia per 2 a 26.

El conjunt serbi, que en res s’assembla al poderós conjunt masculí, ha vist com Espanya ja posava la directa en el primer quart. Parcial de 0 a 6 per començar i resultat d’1 a 7 en els primers vuit minuts.

Amb aquesta marcador, la selecció espanyola no ha hagut de fer més que mantenir el nivell i pensar en Rússia, les grans rivals del grup B i les úniques que els hi podrien treure la primera posició.

Espanya guanya Sèrbia amb Paula Leiton
@wp2018bcn

Un altre partit decidit abans del descans

A la mitja part, Espanya ja guanyava per 1 a 12. El conjunt serbi no podia parar el joc i els atacs d’Espanya i Miki Oca ho ha aprofitat per donar minuts a jugadores menys habituals com Anna Gual. El tècnic serbi, Dejan Jovovic, ja no sabia cap a on mirar.

Els dos últims quarts ha tingut el mateix guió que els dos primers períodes. Espanya foradant una vegada i una altra la porteria sèrbia. En el tercer període, parcial de 1 a 5. La nota destacada el segon gol de Sèrbia fet per Lara Luka, l’única jugadora que ha estat capaç de superar Laura López en tot el partit.

Davant Rússia, valdrà una derrota per menys de dos gols

En l’últim quart, parcial de 0 a 9 per a Espanya i victòria final per 2 a 26. L’equip de Miki Oca és el màxim golejador del campionat amb 98 gols en 4 partits. Pròxim rival, Rússia. En joc, la primera plaça del grup.