Victòria important de la selecció espanyola de waterpolo masculí, amb casquet blanc, davant França per 7 a 4. Amb aquest triomf, el conjunt de David Martín se situa líder de grup i lluitarà per la primera plaça, que permet classificar-se directament per als quarts de final, davant Montenegro. El seleccionador espanyol ja havia advertit que França no seria un rival fàcil, i una bona mostra d’això ha estat en el primer quart, en el qual només un jugador, Felipe Perrone, ha pogut marcar.

Felipe Perrone en una acció de l'Espanya - França dwe waterpolo
@wp2018bcn

El segon període, clau

En el segon quart ha estat quan el combinat espanyol ha aconseguit obrir forat en el marcador, Un parcial de 4 a 1, amb 3 gols seguits d’Alberto Munarriz, han fet que Espanya marxés al descans amb un 5 a 1 al seu favor.

El descans, però, no li ha anat bé al conjunt de David Martín. França, amb dos gols de Guillaume Dino i Enzo Khasz, retallava distàncies per posar un ajustat 5 a 3. Però un gol d’Alberto Munarriz, màxim anotador del partit amb 4 gols, i un altre de Blai Mallarach posaven el 7 a 3 abans de l’últim quart. Un període, en el qual només va marcar França per deixar el marcador en el definitiu 7 a 4.

Alberto Munarriz, màxim golejador de l'Espanya - França
@wp2018bcn

Pròxim rival, Montenegro

Amb aquesta victòria, la selecció espanyola de waterpolo masculí es situa líder del seu grup i només necessitaria un empat davant Montenegro (divendres, 20 de juliol a les 22 h) per assegurar-se la primera plaça i evitar els vuitens de final i passar directament a disputar els quarts. Aquest és un dels objectius principals de l’equip entrenat per David Martín.