La selecció espanyola de waterpolo femení ha apallissat Turquia en el tercer partit de la fase de grups de l’Europeu. L’equip de Miki Oca, amb casquet blanc, no ha tingut rival en tot el partit. L’equip turc arribava al matx havent encaixat 67 gols en dos partits i havent-ne fet només nou. Unes xifres que en els dos primers quarts s’han certificat.

Espanya apallissa Turquia amb Helena Lloret
@wp2018bcn

Partit sentenciat abans del descans

Al descans Espanya ja guanyava per 14 a 0. La jugadora del Mediterrani Clara Espar era capaç de fer quatre gols seguits en el segon període. Després del descans, la selecció espanyola ha continuat pressionant i sense tenir rival al davant. Una bona mostra d’això ha estat que el conjunt espanyol només ha tingut una expulsió en tot l’enfrontament. Això sí, el tercer període ha servit perquè Turquia fes el primer gol del partit. Les jugadores turques han necessitat 23 minuts per fer un gol a Maria Elena Sánchez

Espanya apallissa Turquia (32-2) amb Anni Espar
@wp2018bcn

Pròxim rival, Sèrbia

L’últim quart ha estat tant golejador com el tercer. Parcial de 9 a 1 per a Espanya i victòria de les de Miki Oca per 32 a 2. Dijous, un altre possible festival. La selecció espanyola s’enfrontarà a Sèrbia, un equip que ha encaixat 59 gols en tres partits.