L’Espanyol de Rubi es va estrenar amb victòria en el primer partit de pretemporada contra l’Olot. Els blanc-i-blaus, però, van haver de capgirar un marcador en contra provocat per un gol matiner dels garrotxins. Al minut vuit, Lluís Aspar va recollir un xut al pal de Dídac Vilà i va marcar un gol per l’escaire. Amb el resultat en contra, l’Espanyol va haver de posar una marxa més, i es va anar a l’atac. El gol va arribar de les botes de Melendo, al minut 22, després d’un assistència en profunditat de David López.

Amb l’empat al marcador, l’Olot no es va arronsar i Rubi va haver de moure la banqueta per aconseguir la victòria. A la represa, el tècnic espanyolista va construir una alineació completament renovada i el gol de la remuntada el va marcar Leo Baptistao en els primers instants de la segona part (min 47).

L’Espanyol va seguir fent provatures però no va tenir opcions de sentenciar el partit. Ben al contrari, va ser el local Hector Simó qui va tenir l’empat a tocar després d’una rematada de cap que es va estavellar al travesser. Amb el resultat definitiu d’1 a 2, l’Espanyol va aconseguir la victòria per la mínima. L’Olot, que juga a Segona B, va tenir bones sensacions per haver pogut plantar cara un equip de Primera. La propera parada dels blanc-i-blaus serà la gira pels Estats Units, on jugaran diferents amistosos per escalfar motors de cara a l’inici de la temporada.

El debut de Borja Iglesias

@RCDEspanyol

Les mirades es van centrar en el debut de Borja Iglesias. El davanter gallec es va estrenar amb la samarreta blanc-i-blava i, tot i que no va estar encertat de cara a porteria, va demostrar diferents detalls de qualitat. Els aficionats espanyolistes hauran d’esperar per poder veure el primer gol del fitxatge més important de la temporada.