La Guineueta ha perdut al camp de l’Escala per 3 a 1. Els barcelonins s’han avançat en el marcador, però a la segona part han vist com els gironins, superiors, s’enduien la victòria.

La Guineueta, amb la sort de cara

Els de Nou Barris arribaven a terres gironines amb una fantàstica ratxa de tres victòries consecutives i set jornades sense conèixer la derrota. I tot feia pensar que la dinàmica continuaria quan en el minut 22 Pau Ribas en pròpia porta avançava la Guineueta. El vent bufava a favor, però els barcelonins no han ampliat l’avantatge i ho han acabat pagant molt car a la segona part.

L’Escala reacciona a la segona part

A la segona part, l’Escala ha sortit disposat a capgirar el marcador i ràpidament ha empatat. En el minut 58, Albert Argeles ha fet l’1 a 1. L’empat ha donat ales als gironins que només 8 minuts més tard han fet el 2 a 1 gràcies a Musa Fatty. La Guineueta ha intentat reaccionar, però no era el dia dels barcelonins. I en el minut 74 Ignasi Masso ha signat el definitiu 3 a 1.

Amb aquesta derrota la Guineueta perd una posició a la classificació, ara és quarta.