@FCBarcelona_cat

El Barça ha golejat l’Alabès al Camp Nou en el darrer partit de lliga d’aquest 2019. Els blaugrana s’han imposat per 4 a 1 amb gols de Griezmann, Arturo Vidal, Messi i Suárez.

El Barça domina amb claredat el primer temps

El Barça ha començat molt endollat el partit. Els de Valverde han tingut fluïdesa en el joc i s’han situat amb facilitat a camp rival des de l’inici. El minut 10, el VAR ha anul·lat un gol de Leo Messi per fora de joc. L’argentí havia aprofitat una gran passada de Busquets que ha superat tot el bloc defensiu basc. El Barça ha seguit buscant el primer gol del partit, que ha arribat al minut 14 gràcies a una gran arribada en segona línia d’Antoine Griezmann. El jugador francès ha culminat una gran jugada colectiva que ha iniciat Ter Stegen a l’àrea culer i ha acabat als peus de Suárez, autor de la passada de gol.

El primer xut de l’Alabès no ha arribat fins el minut 27. Wakaso ha superat a Umtiti i ha rematat desviat des de la frontal. Una de les ocasions més clares dels locals a la primera meitat ha arribat després d’un gran contra cop conduit per Griezmann i Messi, però el xut de l’argentí l’ha aturat Fernando Pacheco. El segon gol culé ha sigut obra d’Arturo Vidal, que ha culminat una gran combinació col·lectiva al carril central amb un xut creuat. El domini del Barça ha estat clar durant tota la primera meitat, tot i que el bon joc ha anat de més a menys.

L’Alabès no aprofita el seu bon inici i el Barça sentència el partit

El Barça no ha entrat amb bon peu a la represa. Tot i un gol anul·lat a Griezmann per fora de joc el minut 50, les ocasions més clares dels primers 15 minuts han sigut per a l’Alabès, que ha creat molt perill buscant centrades laterals. Una gran centrada de Rubén Duarte des de la part esquerra ha trobat el cap de Pere Pons, que ha sorprès a la defensa blaugrana entrant des de segona línia i ha fet una gran rematada. Els bascos han estat apunt d’empatar uns minuts després aprofitant una mala sortida de Ter Stegen, que no s’ha entès amb Piqué, però  la pilota ha acabat a córner. Una altra gran ocasió de l’Alabès ha arribat al minut 60 gràcies a un altre bon remat de Pere Pons que ha marxat fregant el pal de la porteria.

El Barça ha tornat a fer-se amb el control del partit i ha augmentat la distància al marcador gràcies a un gran gol de Leo Messi, que ha buscat l’espai a la frontal després d’una gran conducció per a col·locar la pilota al fons de la xarxa. L’argentí es situa pitxitxi en solitari amb 13 gols. El quart gol del Barça ha arribat des del punt de penal. L’àrbitre Melero López ha anat al monitor VAR i ha assenyalat unes mans de Martín a dintre de l’àrea basca. Luis Suárez ha transformat la pena màxima gràcies a un gran xut ajustat al que no ha pogut arribar Pacheco. Amb aquest gol, l’uruguaià ha tancat una gran actuació en la que ha donat 3 assistències i ha marcat un gol. Els de Valverde han buscat el cinquè gol però no han estat encertats als metres finals.