Intent d'agressió àrbitra Bufalà

Intent d’agressió en un partit de la segona divisió d’alevins. S’enfrontaven el CF Bufalà de Badalona i el Premier Barcelona. En acabar els 90 minuts, l’entrenador del Bufalà va saltar al terreny de joc i va córrer en direcció a l’àrbitra per intentar agredir-la, però finalment un company el va aturar per la força.

Lamentable exemple en un partit d’alevins

L’entrenador, Luis Morales, havia estat expulsat al minut 56, i un cop va acabar el partit va dirigir-se a la col·legiada per protestar algunes de les decisions que havia pres durant el matx. En el vídeo penjat per un aficionat entre el públic, es pot veure com corre cap el centre del camp fins que l’intercepta un company seu. Tot i això, l’entrenador i els jugadors continuen protestant durant un minuts i, fins i tot, el tècnic fa un gest fent veure que acabarà pegant a la col·legiada, que manté la calma en tot moment. El partit va acabar amb el resultat d’empat a 2.

L’entrenador demana disculpes i dimiteix

Unes hores després de l’incident, i veient que el vídeo i la polèmica s’havien fet virals a les xarxes, el mateix entrenador, Luis Morales, va penjar un comunicat demanant disculpes a l’àrbitra, als jugadors, a la Federació Catalana i al seu club. A més ha dimitit del seu càrrec com a tècnic. Des del club, minuts abans ja van advertir a través de les xarxes que condemnaven qualsevol acció de violència i que prendrien les accions pertinents contra el seu entrenador.