Victòria del Barça B davant l'Atlético Sanluqueño
@FCBarcelonaB

Després de trencar una ratxa de quatre victòries consecutives i perdre amb l’Atlètic Balears, el Barça B necessitava una victòria per tornar a recuperar sensacions i no dir adeu a les opcions de disputar el play-off d’ascens. I ho ha fet. L’equip de Sergi Barjuan s’han imposat a l’Atlético Sanluqueño per 5 a 0 en un gran partit del filial.

Ferran Jutglà demostra la seva vàlua

El Barça B ha dominat des d’un bon inici un partit que ha estat marcat per la pluja. Malgrat tot, el primer gol ha trigat a arribar. A la mitja hora de partit, Ferran Jutglà, màxim golejador de la 1a RFEF, ha fet l’1 a 0 amb un xut enverinat que ha entrat dins la porteria gaditana després de tocar el pal i el porter Isma Falcón.

Només han passat set minuts i ha arribat el segon gol del de Sant Julià de Vilatorta. Amb un cop de cap, Jutglà ha fet el 2 a 0 a la sortida d’un córner.

La golejada del Barça B, a la segona part

Després del descans, el filial blaugrana ha continuat amb la seva superioritat. Però, com a la primera part, els gols s’han fet esperar. Al minut 70, Fabio ha fet el tercer després de culminar un bon contracop dels de Sergi Barjuan. Set minuts més tard, al 77, Aranda des de fora de l’àrea ha aconseguit el 4 a 0. La golejada l’ha tancada Peque Polo després d’aprofitar una sèrie de rebots, quan quedaven cinc minuts per acabar el partit.

Amb el triomf, el Barça B continua en la lluita per les posicions de play-off d’ascens. Ara, els blaugrana les tenen a dos punts.