El Manresa no ha fallat davant el Peralada i ha guanyat gràcies a un gol de Biel Rodríguez al minut 22. Els del Bages han gaudit de les millors ocasions, mentre els gironins han reclamat un possible penal a la primera meitat. El Manresa posa pressió a l’Olot, que no pot fallar aquesta tarda si no vol veure com els del Bages són matemàticament campions del grup cinquè de la Tercera RFEF.

El Manresa s’avança al marcador

El Manresa ha sortit decidit a guanyar i tota la pressió possible a l’Olot, l’altre equip amb qui es juga la primera posició, i ha disposat de dues grans ocasions. L’1 a 0 ha arribat al minut 22, quan Biel Rodríguez ha rematat amb el cap una centrada des de la banda esquerra. El Peralada ha fet una passa endavant i ha reclamat un penal que l’àrbitre no ha xiulat. La segona meitat ha transcorregut sense gaire destacable i el Manresa ha guanyat el partit.