Dmitrijs Serjogins i Meritxell Soler han estat els més ràpids en l’edició número 42a de la Cursa El Corte Inglés. L’atleta letó ha creuat la meta amb un temps de 29’01” després d’una gran lluita amb Mohamed El Ghazouany. Meritxell Soler, en canvi, ha estat molt superior a les seves rivals i ha creuat la meta en 32’34” i amb molta superioritat.

Dmitrijs Serjogins guanya la lluita amb Mohamed El Ghazouany

Dmitrijs Serjogins ha arribat primer a la meta després d’una cursa espectacular, i ho ha fet amb un temps de 29’01”. L’atleta letó ha ofert una gran lluita amb Mohamed El Ghazouany, que s’ha escapat un cop passat el quilòmetre quatre i ha anat molta estona en solitari. Dmitrijs Serjogins ha fet un gran esforç i l’ha tornat a enxampar al quilòmetre vuit i mig, aproximadament. Un cop ha avançat Mohamed, ja no ha deixat la primera posició i ha creuat la meta el primer, tot i els esforços del corredor marroquí.

Exhibició de Meritxell Soler

La més ràpida ha estat Meritxell Soler amb un temps de 32’34”. La corredora ja va ser la primera a la Cursa de Bombers del 2021, i avui no ha tingut rival. Ha marxat destacada des de bon començament i ningú no l’ha pogut caçar. Tota una exhibició de l’atleta del CE Manresa.