Recollida d’entrades

Els aficionats del Barça que hagin comprat les entrades per a la final de Copa, hauran de desplaçar-se al pavelló 2 d’IFEMA (Avinguda Partenón, 5). Hi podran arribar amb la línia 8 del metro (parada Feria de Madrid). L’horari de recollida d’entrades s’obrirà divendres entre 12h i 22h, i dissabte de 9 del matí a 20h del vespre. Per rebre l’entrada, els socis i seguidors hauran d’identificar-se amb el DNI o el passaport.

El club oferirà un servei de Llançadores entre IFEMA i la fan zone per facilitar-ne la mobilitat.  Les llançadores descarregaran la gent, al mateix passeig Ginebra, situat just davant de la Fan Zone. El club també ha anunciat que en el cas que hagi gent que vulgui fer ús d’aquest servei en sentit invers, també el podrà utilitzar; però les llançadores no estaran parades esperant gent, sinó que descarregaran i carregaran en el cas que hi hagi gent esperant, i retornaran a IFEMA.

La Fan Zone del Barça

Abans del partit entre els blaugrana i el Sevilla, els seguidors podran gaudir de l’animació a la fan zone. Situada entre els carrers Sofía i Ginebra, obrirà portes a les 10 del matí de dissabte i tancarà a les 18:30.  Els aficionats que s’hi desplacin en metro hi podran arribar amb la línia 2, a l’estació Las Rosas.

L’entrada serà gratuïta i hi haurà diferents espais lúdics i gastronòmics. A l’escenari principal s’hi podrà veure la participació de personalitats com Chapi Ferrer, Javier Saviola, Sánchez Jara i Quique Estabaranz. També actuacions musicals a càrrec de Pepet i Marieta o la Mala Rodríguez.

Fan Zone FCB Sevilla Copa Rei

Accés al Wanda Metropolitano

Es pot arribar a peu des de la fan zone (20 minuts), en metro amb la línia 7 (Estadi Metropolitano). L’accés en cotxe no es recomana degut a la dificultat de trobar aparcament als voltants de l’estadi.