El CE Europa ha aconseguit un punt molt valuós en un camp complicat com és el del València Mestalla. Amb aquest resultat els d’Ignasi Senabre continuen a la part alta de la classificació amb 14 punts.

Un bon Europa a la primera part

L’Europa ha començat millor el partit que el València Mestalla. Agressiu en la pressió i arribant relativament còmode a la porteria de Nil Ruiz. Noel ha tingut opcions al minut 18 amb un xut potent que ha aturat el porter valencianista i vuit minuts després, al 26, Vito ha salvat l’Europa del que hauria sigut l’1-0. L’Europa ha hagut de fer un canvi al minut 40 per la lesió de Servetti, que s’ha retirat substituït per Eslava. L’última oportunitat de la primera part l’ha tinguda Adri Gené al minut 42, després de rematar una centrada d’Aliaga que ha refusat Nil Ruiz.

Equilibri a la segona meitat

Si la primera part ha tingut domini gracienc, la segona ha estat més dominada pels valencians. Els locals han sortit més intensos que l’Europa a la represa i han tingut una ocasió molt clara al minut 55, on Camus ha estavellat la pilota al travesser de la porteria de Marc Vito. A partir del minut 60, l’Europa ha començat a carburar en atac i han reclamat un possible penal sobre Adri Gené. Al minut 76, els escapulats han tingut una molt bona oportunitat quan Eslava ha xutat a porta, Nil Ruiz ha refusat i el xut final d’Adri Gené se n’ha anat fora. Els minuts finals han estat pels dos equips que han intentat, sense èxit, marcar el gol que els donés la victòria.