Començament immaculat del RC Polo a la Lliga MGS d’hoquei sobre herba. El conjunt de Carlos García Cuenca s’ha imposat al Club Egara per 4 a 2 en un partit que s’ha decidit el segon quart. Marc Recasens ha estat l’autor de dos dels quatre gols dels polistes.

El Club Egara s’avança i el Polo capgira el marcador

El partit entre el Polo i el Club Egara ha començat de la pitjor manera per al conjunt de Carlos García Cuenca, que ha guanyat tots els partits en aquest començament de temporada. El Club Egara s’ha avançat al marcador amb un gol d’Eric Moliné quan només s’havien jugat nou minuts de partit.

La reacció del Polo, però, ha estat fulminant. Llorenç Piera ha fet l’empat a 1 només tres minuts després del gol egarenc. Amb aquest resultat ha acabat el primer quart. En el segon ha arribat la reacció definitiva del Polo. Dos gols de Marc Recasens han fet que els locals hagin arribat a l’últim període amb un 3 a 1 a favor seu. Un parcial d’1 a 1 en aquest darrer quart, amb els gols de Marc Reyné i Alex Broto, ha fet que el marcador final hagi estat de 4 a 2.