El Reial Club de Polo ha aconseguit una nova victòria a la Lliga Iberdrola després d’imposar-se al Club Egara per 3 a 0. Les polistes es mantenen invictes a la part alta de la classificació amb un bagatge de cinc victòries i un empat.

Bon començament del Polo per decidir el partit

El Polo ha sortit al camp d’Eduardo Dualde amb la intenció de mantenir la bona ratxa de resultats que encadena des del començament de la competició, I les polistes no han pogut començar millor. Als primers 13 minuts ja guanyaven per 2 a 0 gràcies a l’encert de Xantal Giné amb un penal córner, al minut sis d’enfrontament, i una acció de jugada de Paula Ortiz abans del quart d’hora del primer període.

El tercer i definitiu gol ha trigat una mica més a arribar. El segon i tercer quarts han acabat sense gols i en l’últim període Patrícia Álvarez ha fet el definitiu 3 a 0.

Amb aquest resultat, el RC Polo continua a la part alta de la classificació de la Lliga Iberdrola juntament amb el Júnior de Sant Cugat i el Club de Campo de Madrid.