Emili Rousaud, precandidat a les eleccions del Barça, ha visitat el plató de ‘btv esports’ per exposar el seu programa electoral. Ha parlat sobre Messi, Neymar i també es va sotmetre al test més personal.

Leo Messi

“La primera decisió que prendré amb Leo Messi és asseure’m amb ell, mirar-lo als ulls i dir-li que amb la situació actual del club no el podem renovar amb les mateixes condicions perquè és inviable“.

Vull que Messi es quedi perquè tenim un projecte molt engrescador. Que ningú perdi de vista que quan Leo va dir que marxava no era per un motiu econòmic sinó de voler guanyar títols. Li posarem un projecte esportiu que, en dos anys, ens tindrà guanyant Lligues i favorits a la Champions”.

Neymar

“L’estiu de 2019 Neymar vol venir al Barça. Comença a no anar als entrenaments i a estar en rebel·lió amb el PSG. A més, al Barça alguns jugadors com Messi o Piqué comencen a dir que volen que torni i que farien fins i tot sacrificis salarials. Per tant, Neymar sí que vol tornar a Barcelona“.

“Neymar vol tornar a Barcelona”

“Expliquem que hem parlat amb Neymar i curiosament dies després ell diu que li agradaria tornar a jugar amb Messi. Dient això desestabilitza al PSG. Per tant, què ha de dir?”.

“Quan parlem de jugadors franquícia parlem de jugadors que arrosseguen. La Lliga francesa no és una Lliga ‘top’. Neymar necessita una Lliga important perquè és un tipus de jugador que busca audiència global. I el Barça li pot donar”.

Transparència

“Jo vaig dimitir per pura dignitat. Es van vulnerar els principis del club i vaig decidir marxar. La meva serà una candidatura transparent. Vull una directiva en la que si algú considera que les coses no s’han fet bé marxi“.

“Vaig dimitir per dignitat”

“Si jo guanyo el primer que faré és una auditoria per conèixer l’estat real del club. Si aquesta auditoria descobreix conductes que són, des d’un punt de vista legal incorrectes, les denunciarem“.

Entrenador

“Abans de que vingués Koeman teníem un entrenador d’un dels millors equips del món que entrena a un equip de centre Europa i que estava disposat a venir“.

“En aquest moment Koeman té tota la meva confiança. Ha demostrat que és valent i això es necessitava i crec que està prenent les decisions que calia prendre”.

L’entrevista sencera a Emili Rousaud