L’Horta no ha pogut retrobar-se amb el triomf al Feliu i Codina. L’equip entrenat per Víctor Valdés ha caigut per 2 a 3 davant el Vilassar de Mar. Els hortencs s’han avançat als quatre minuts de joc, però els del Maresme no li han perdut la cara al partit i s’han acabat imposant per la mínima.

Intercanvi de cops

Sense miraments. Així ha sortit l’Horta al Feliu i Codina, amb decisió i convicció de sumar tres punts vitals. Tant ha estat així, que Edipo només ha necessitat quatre minuts per obrir la llauna. El davanter ha culminat a la perfecció una contra de manual iniciada per Buba. Però l’alegria hortenca ha durat 10 minuts. El temps que ha trigat el Vilassar a igualar el partit. Carlos Cano s’ha elevat per sobre de la defensa local per enviar al fons de la xarxa l’esfèric i situar l’1 a 1 al marcador. Els de Víctor Valdés no s’han arronsat amb el gol encaixat i Genís Blasco ha estat a punt de tornar a avançar l’Horta però Carlos Cano ho ha evitat sobre la línia de gol.

El ritme frenètic dels primers minuts s’ha mantingut. Però aquest cop ha estat el Vilassar qui ha obtingut el premi del gol. L’estratègia ha somrigut el conjunt del Maresme i Granero ha rematat a la perfecció una falta lateral per remuntar el matx. Tres minuts més tard, al 28 de partit, l’Horta ha establert les taules amb un gol de Genís Blasco. Amb l’empat a 2 s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

Una marxa menys

A la segona part, tots dos conjunts han sortit amb més pausa i les revolucions han baixat. En els primers compassos de la represa, les ocasions manifestes de gol han desaparegut del Feliu i Codina. El partit ha entrat en una fase de contenció i els dos conjunts s’han fet forts en defensa.

Quan quedaven 10 minuts per al final del matx, l’Horta ha rebut una galleda d’aigua freda. Carlos Cano s’ha plantat sol davant el porter hortenc i ha definit subtilment per establir el 2 a 3 definitiu.