El CBS Barcelona allarga la ratxa de victòries amb un còmode triomf davant l‘Andratx per 63-26. Les balears han discutit la superioritat blaugrana al primer quart del partit però al descans el partit ja ha quedat pràcticament sentenciat.

La solidesa defensiva desequilibra el duel

El matx ha arrencat amb tots dos equips molt entonats en atac i igualats. A l’equador del primer quart, però, amb l’entrada a pista d’Ainhoa López, el Barça ha firmat un gran parcial i ha tancat els primers 10 minuts del partit amb un avantatge de 6 punts. Al segon període, les jugadores d’Isaac Fernández s’han fet fortes en l’apartat defensiu, fet que ha deixat a l’Andratx sense puntuar durant més de cinc minuts. Les blaugranes han aprofitat la baixa puntuació de les balears per escapar-se en el resultat, 31 a 19 al descans.

El Barça, sense pietat

A la represa, les barcelonines han demostrat el seu alt grau d’ambició malgrat l’avantatge obtingut. El tercer temps, el millor quart pel bàndol culer, ha acabat 52 a 24. Kristina Rakovic i Ainhoa López, amb 35 punts entre les dues, han estat les jugadores més destacades del partit. El Barça no ha abaixat la intensitat en cap moment i només ha permés anotar 2 punts a les rivals al darrer període.