El Mediterrani ha aconseguit el triomf davant el Canoe per 16 a 7. El conjunt santsenc ha estat superior als madrilenys al llarg de tot l’enfrontament. Els jugadors entrenats per Jahzeel Martínez sumen ja 7 punts a la Divisió d’Honor.

Superioritat evident del Medi

El partit ha començat amb gols per a tots dos conjunts. El Canoe ha liderat el matx en dues ocasions fins al 2-2. Arran de l’empat, els santsencs han obert diferències al marcador gràcies a una bona defensa i a les bones decisions en atac. Els gols de Gorria, Guillem i Valeev han establert un ampli 7 a 3 per acabar la primera meitat.

Segona victòria de la temporada

A la represa, el Medi ha continuat amb la bona dinàmica del segon període. Quatre gols més que han servit per a sentenciar el matx. El resultat al finalitzar el tercer quart ha estat de 11 a 4. Al darrer quart, el Medi ha ampliat més la distància fins al resultat final de 16 a 6.