El Barcelona de futbol sala ha perdut per 2 a 3 el segon partit contra ElPozo de la final del play-off per al títol de Lliga. Els d’Andreu Plaza hauran de guanyar un partit a Múrcia si volen ser campions.

El Barcelona de futbol sala surt poc ambiciós

Ambient de gala al Palau, el de les grans ocasions i amb rècord d’assistència de la temporada amb 5.434 persones. Després d’uns primers minuts d’intercanvi de cops a ambdues àrees, el Barça ha trobat el premi a la insistència ofensiva i ha inaugurat el marcador mitjançant un bon xut a mitjana distància per part de Ferrao. Els minuts han transcorregut i poc menys de vuit minuts abans de la la conclusió de la primera part, una mà clara d’Esquerdinha a l’interior de l’àrea blaugrana ha concedit el penal als murcians. Miguelin ha fet el llançament i l’ha rebutjat el pal. L’atac murcià ha trobat finalment recompensa amb un xut ras d’Andresito i s’ha traduït en l’empat a 1. Amb un xut a la creueta i  taules al marcador s’han acabat els primers 20 minuts de joc.

El Barça iguala el partit pocs segons abans del final

Primers minuts de dubtes i imprecisions a la represa. El matx s’ha anat escalfant a mesura que han anat avançant els minuts de joc, amb una doble gran xiulada per un parell de possibles penals no assenyalats a favor dels blaugrana. ElPozo ha aconseguit posar-se al capdavant del marcador amb un gol de Darío sis minuts abans del final. Obligat per les circumstàncies, el Barça ha assumit grans riscos jugant amb porter jugador els darrers minuts i Lozano ha aconseguit novament empatar amb un xut ras enganxat al pal dret del porter murcià. Final del temps reglamentari amb empat a 2 gols i s’ha jugat una pròrroga de dues parts de tres minuts.

ElPozo aconsegueix la victòria en el temps extra

ElPozo ha aconseguit avançar-se de nou gràcies a una bona triangulació a l’àrea blaugrana amb gol de Fernando. El Barça ha iniciat la segona part de la pròrroga amb porter jugador buscant l’empat al marcador, però al final ha estat de 2 a 3 favorable a ElPozo.