El Muntanyesa conscient de la importància dels punts ha sortit buscant el gol i Edu Domingo ha estat a punt de trobar-lo. Al minut 26, el Figueres s’ha quedat amb 10 jugadors per expulsió de Molist, que li ha dit alguna cosa a l’àrbitre. Semblava que el partit es posava de cara per als de Nou Barris, però a la mitja hora Setti, des de la frontal de l’àrea, ha ajustat la pilota al pal i ha fet el 0 a 1. La Monta ha reaccionat amb rapidesa i en aquesta jugada els de Toni Escudero han reclamat penal sobre Pedro. Els figuerencs haurien pogut fer el segon al contraatac, però aquest cop Burgada, providencial, ha evitat el gol. La Monta ha buscat l’empat abans del descans, però el xut de Pedro no ha pogut superar el bosc de cames de la defensa visitant. A la represa els groc-i-negres han buscat l’empat amb insistència, però els ha faltat clarividència a l’hora de la rematada final. Tot ha canviat en el minut 67, quan Pedro García ha lluitat una pilota i de cap ha marcat fent l’1 a 1. El davanter només cinc minuts més tard hauria pogut capgirar el marcador, però el xut s’ha estavellat a la xarxa per l’exterior. I amb la Monta buscant el segon desesperadament el Figueres a contraatac hauria pogut marcar, però Burgada ha tornar a salvar el seu equip. Quan no ha pogut fer res el porter del Muntanyesa ha estat en temps afegit. Ferrón ha marcat l’1 a 2 definitiu.