El partit va començar animat i, quan només s’havien jugat quatre minuts, el pitxitxi del Santa Coloma, Dani Salgado, va fer el 0 a 1. El Barça només va trigar tres minuts a reaccionar i empatar. Roger va assistir Adolfo, molt motivat per enfrontar-se al seu exequip, que va fer l’1 a 1. En el segon dels blaugrana van tornar a intervenir els mateixos jugadors. I Adolfo col·locava per primera vegada els barcelonistes al davant en el marcador. Però el Santa Coloma, que aspira a classificar-se per al play-off pel títol, va empatar amb rapidesa. Dani Salgado va ser l’autor de l’empat. Abans del descans, el Barça es va tornar a avançar. Aquest cop va ser Dyego, qui va signar el 3 a 2. Només començar la segona part, els colomencs van fer l’empat a 3. El golejador va ser Sepe. A partir d’aquí, la profunditat de banqueta del Barça va ser decisiva. Els blaugrana físicament van superar el Santa Coloma, que no va poder aguantar el ritme i va acabar abaixant el cap. Rafa López, un ex dels colomencs, va fer el quart i Roger, Ferrao i Joao van signar els altres tres. Amb aquesta victòria el Barça es manté segon a la classificació a dos punts de l’Inter i dos punts per sobre d’ElPozo, quan queda una jornada per acabar la fase regular.