El Sant Andreu arriba al derbi amb la moral pels núvols i en plena ratxa de joc i de resultats. Els andreuencs encadenen 10 partits sense perdre i l’objectiu principial és assegurar-se la quarta plaça, que dona dret a jugar la promoció d’ascens. A més, la intenció és lluitar fins al final per ser tercer.

L’Europa afronta el derbi amb la necessitat de sumar per no complicar-se la vida. Els escapulats són conscients que serà difícil esgarrapar alguna cosa del matx, però confien a recuperar la solidesa defensiva dels últims partits per plantar cara i treure’n algun punt que gairebé els asseguraria la salvació.

El Muntanyesa, després de la derrota al camp del Vilassar, rebrà la visita del Figueres. Els groc-i-negres necessiten els punts per fer un pas molt important per a la permanència. El fet que els figuerencs ho tinguin tot enllestit pot ser un avantatge per als de Nou Barris.

El Júpiter només pot creure en un miracle per aconseguir la salvació. És cuer i la trajectòria dels últims partits no inspira confiança. De totes maneres, l’equip ja ha assegurat que lluitarà fins al final per la permanència. Els tres punts al camp del Palamós són imprescindibles per seguir creient-hi.