El Martinenc visitava el camp de l’Andorra, el colíder, empatat a punts amb l’Horta, amb ganes de donar un cop de puny a sobre la taula i tornar cap Barcelona amb un bon resultat. I les intencions li van sortir rodones, ja que els del Guinardó es van imposar per 0 a 2. Després d’una primera part sense gols, aquests van arribar a la represa. El primer el va fer Adri Ruiz, que encara no feia ni un minut que havia entrat al camp. El davanter va aprofitar una pilota solta dins l’àrea. I el segon va arribar després d’un magnífic contraatac conduït entre Adri Ruiz i Roland Garros, que va finalitzar Alabau. Aquesta victòria dona un cop de mà a les aspiracions de l’Horta, d’acabar primer i, per tant, de pujar a Tercera directament, i del Sants, que lluita amb l’Andorra per la segona posició, que dona dret a jugar la promoció d’ascens.