El Barça B ha sortit disposat a marcar diferències des d’un bon inici i ràpidament ha creat perill a la porteria de l’Hospitalet. I en el minut 8 ha arribat el primer dels blaugrana. A la sortida d’un córner, Fali ha signat el 0 a 1. Els riberencs, conscients que tenen l’aigua al coll i que tenen ben difícil sortir dels llocs de descens, han reaccionat i quatre minuts més tard han empatat. Salinas ha estat el més llest i el més ràpid i s’ha avançat a tothom. L’Hospitalet s’ha animat i ha dominat durant uns minuts. De fet, podria haver marcat el segon, però Marlon ha salvat sobre la mateixa línia de gol. I quan semblava que marcaria l’Hospi ha arribat el segon del Barça. Marc Cardona, de cap, ha superat Oliveros i ha fet el seu 13è gol de la temporada. A la represa, l’Hospitalet ha dominat i ha buscat insistentment l’empat. En aquesta ocasió ha estat Varo, qui ha evitat el segon dels riberencs. Quan no ha pogut fer res el porter del filial blaugrana ha estat quan faltaven dos minuts per al final. Salinas ha repetit i ha signat l’empat a 2. Ja en temps de descompte Varo ha evitat amb una mà espectacular el tercer de l’Hospitalet.