CARLES ROFES, entrenador dels Lluïsos de Gràcia "Davant de les dificultats que han arribat, que sabíem que arribarien, doncs en comptes de tenir pausa, tenir control i tenir un moment de reflexió... doncs ha sigut com una allau de neu."

Els Lluïsos de Gràcia han debutat a casa a la Lliga EBA al Pavelló de Llars Mundet. Ho han fet amb derrota contra l’Hospitalet per 70 a 82.

El conjunt gracienc ha sortit a totes i durant la primera part ha dominat el partit a pler, sempre amb una diferència a prop dels deu punts. Dominaven joc i marcador i se’ls veia molt tranquils i segurs. De fet, han tingut una màxima avantatge de 17 punts, que s’han reduït a 12 al descans (40-28). Però un parcial de 13-26 en el tercer quart, ha permès a l’Hospitalet capgirar el marcador i posar la por al cos als homes de Carles Rofes, que ja no han sabut reaccionar. Finalment, i malgrat han lluitat fins al final, han acabat perdent per 12 punts de diferència (70-82). El jugador més destacat dels Lluïsos ha estat Joan Camí, amb 23 punts i 13 de valoració.