Sis davant el Numància, quatre davant el Còrdova i quatre més dilluns davant del Tenerife. El Barça B està vivint un magnífic moment de cara a porteria. Els de Luis Enrique mantenen un idili amb el gol, que fa que encadenin victòria rere victòria. Davant del Tenerife va obrir el marcador Edu Oriol al minut 22, i el partit va quedar molt encarrilat abans del descans gràcies al primer gol de Nolito. L’assistència va ser de Bartra, un dels altres destacats de la nit. L’equip canari ho va intentar tot, però després de l’expulsió de Dubarbier al minut 74, Nolito va destrossar els locals. El gadità va ser l’estrella del partit, amb dos gols més a les acaballes de l’enfrontament i va firmar el primer “hat trick” a Segona A. L’1 a 4 definitiu el va fer Nino. Amb aquesta victòria, els de Luis Enrique són cinquens a la classificació amb 44 punts.