robatori motos

(ACN) El jutge de Barcelona Joaquín Aguirre investiga set agents dels Mossos d’Esquadra pels presumptes delictes de detenció il·legal i d’odi i discriminació contra un home gai de nacionalitat marroquina, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els fets van tenir lloc el 8 de novembre del 2021 després que l’individu protagonitzés diversos aldarulls en un local nocturn del districte de l’Eixample. La detenció policial va ser denunciada mesos després a Afers Interns per una de les agents que hi va participar, també investigada pel jutjat, sempre segons el rotatiu barceloní.

Cops i insults homòfobs

Els agents es van adreçar al lloc en dues ocasions, avisats cada vegada pel propietari del local pels incidents que presumptament causava l’home. El primer cop els mossos van calmar els ànims al local i van marxar. El segon cop el propietari tenia reduït l’individu i se’l van endur.

Va ser durant aquest trasllat quan presumptament es van produir els delictes que ara investiga el jutge, concretament insults homòfobs i algun cop. Segons ‘El Periódico’, el trasllat va durar tres minuts i mig i els agents van deixar l’home al carrer, al lloc on ell va indicar que vivia la seva parella. Per això el jutge els atribueix el delicte de detenció il·legal.