El Barça ha guanyat la Lliga Europea després de superar el Porto per 4 gols a 2 en un partit que s’ha complicat a la segona meitat. Els d’Edu Castro han marxat al descans amb avantatge gràcies al gol de Lucas Ordóñez. Ja a la segona, Pablito Álvarez i Pau Bargalló han posat el 3 a 0 al marcador i semblava que deixaven el partit sentenciat. Però això és la final de la Lliga Europea i no hi ha res fàcil. El Porto ha fet dos gols i ha posat l’ai al cor dels barcelonistes. La grada, abans desconnectada, s’ha tornat a encendre i els blaugrana han hagut de patir. Els d’Edu Castro han resistit i Bargalló, a falten d’un minut i mig, ha sentenciat el matx amb el quart. Amb aquesta Lliga Europea, la 22a de la secció, els blaugrana aconsegueixen el triplet en una temporada per emmarcar.